Vrouw zoekt man

Bent u op zoek naar Mr. Right? En heeft u genoeg van alle trial-and-error-dates? Schrijf u dan in bij B-Loved. Als relatiebemiddelingsbureau helpen we u met het vinden van uw prins op het witte paard!

Vrouw zoekt man voor vaste relatie: van daten naar gelukkig koppel

Daten kan leuk zijn, maar negen van de tien keer zoekt u als vrouw geen man voor dating maar voor een langdurige relatie. Toch is dit niet altijd het geval. In sommige gevallen zoekt u vrouw bijvoorbeeld juist naar een latrelatie. Vanwege een druk leven en een drukke baan bijvoorbeeld. Of wellicht bent u een dame die zoekt naar een man met dezelfde interesses, zodat jullie in een relatie samen kunnen koken, fotograferen, sporten of reizen. Mogelijk bent u weduwe of gescheiden en zoekt u als vrouw vooral naar een man waarmee u gezellig contact kunt hebben en dingen mee kunt ondernemen. Waar u ook naar op zoek bent: B-Loved helpt u met het vinden van de juiste man.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk in een man?

Wanneer u als vrouw zoekt naar een leuke date komt u ongetwijfeld veel verschillende profielen tegen. Hoewel iedereen verschillend is, blijkt uit onderzoek dat vrouwen toch vaak naar dezelfde kwaliteiten in een man op zoek zijn. Menig vrouw zoekt namelijk naar een leuke en vooral ook lieve man. Een man die goede looks en humor heeft, zelfverzekerd en vriendelijk is en die een luisterend oor biedt. Daarnaast vinden wij dames het ook belangrijk dat een man passie en ambitie heeft en gemotiveerd is om zijn dromen na te jagen. Een man mag zeker zijn eigen hobbies erop na houden, dat vinden we juist aantrekkelijk. Maar het is vooral belangrijk dat hij aan het eind van de dag er ook voor ons is en ons stimuleert om onze dromen na te jagen.

Waar kunt u op letten bij het zoeken naar een match?

Al het bovengenoemde is natuurlijk belangrijk om te bepalen of er een ‘klik’ is. Zeker omdat u zoekt naar een betekenisvolle relatie, letten we bij het koppelen altijd op gemeenschappelijke interesses en wensen die iemand heeft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze kandidaten ook op persoonlijk vlak een goede match zijn. Daarom letten we bij het zoeken ook op persoonlijke doelen, achtergrond en overeenkomsten qua levensstijl. Dit zijn zaken waar u zelf ook naar kunt kijken wanneer u zelf online op zoek gaat via B-Loved. De ervaring leert dat koppels met gemeenschappelijke interesses of doelen in het leven de grootste slagingskans als stel hebben. Dus trek de stoute schoenen aan en zoek online via B-Loved naar uw ideale lovematch!

Hoe vindt u nou die leuke man?

Dat is heel eenvoudig: namelijk door u in te schrijven bij B-Loved. Kies voor een gratis account of een brons pakket. Wilt u liever voor een uitgebreider pakket gaan? Dan kunt u ook kiezen voor een zilver- of goudpakket. Ieder pakket heeft zijn eigen voordelen en alle betaalde pakketten bieden garantie op ten minste een match met een geschikte date. Is er een match, dan bepaalt u zelf of u met diegene op date wilt gaan.

😍 Helemaal happy met mijn lieve en knappe man!

Vanaf de eerste blik wist ik dat hij het helemaal is! Nu wonen we al vijf jaar samen 😍

De consulente stelt je op je gemak en neemt echt de tijd voor je! Hele fijne ervaring met B-Loved!

Matches made on B-LOVED.BE

R&K

Beste Erik & Ina, graag zet ik jullie even in de bloemetjes, immers hebben jullie ons supergelukkig gemaakt. Jullie hebben echt goed naar ons geluisterd en ons verhaal, onze wensen en bekommernissen goed begrepen.

We zitten volledig op dezelfde golflengte en zijn smoorverliefd op elkaar. 1000x dank voor jullie inzet en goede opvolging.

Antwerpen

Geplaatst op: 22-12-2023

Dirk

Ik vond steeds maar geen leuke date in mijn regio… Tot ik B-Loved leerde kennen. Ze luisterden naar mijn wensen en vonden binnen twee weken een leuke date voor mij!

Gent

Geplaatst op: 27-07-2023

Amy

B-Loved heeft mijn zelfvertrouwen met daten echt een boost gegeven! Ik durf nu sneller op een leuke dame af te stappen en heb al meerdere leuke dates gehad!😍

Hasselt

Geplaatst op: 06-06-2023

Hans & Mirjam

Nadat we onze eerste date hadden gehad, wisten we het zeker: wij willen elkaar nog eens zien! Hierna volgden meer leuke dates, en nu drie jaar later zijn we nog altijd helemaal gelukkig samen! Danku B-Loved voor de introductie, we hadden geen beter relatiebureau kunnen kiezen!

Turnhout

Geplaatst op: 09-05-2023