Speeddating Regio Noorderkempen 50 - 60 Jaar

Dating was nog nooit zo makkelijk! Tijdens speeddating sessie voor regio Noorderkempen ontmoet u op korte termijn meerdere kandidaten in uw leeftijdscategorie. Dat is dus geen gedoe met ingewikkelde dates en langdurig heen en weer appen. Wel ontspannen samen zitten en kletsen. U vult op uw datekaart in of u nogmaals in contact wilt komen met de ander. Wij zorgen voor de rest. Makkelijk toch? Schrijf u nu in via onderstaande button en geniet van een leuke en spannende date-ervaring die u niet snel zult vergeten!

Wat u kunt verwachten van het speeddaten

    ✔️
  • Gezellige avond vol bijzondere ontmoetingen
  • ✔️
  • Contact met singles van uw eigen leeftijd
  • ✔️
  • Goed bereikbare locatie
  • ✔️
  • Grote kans op een geslaagde match

€29,-

incl. btw

De speeddate vindt plaats op 12-11-2023. Na inschrijving ontvangt u automatisch een bevestiging van uw inschrijving, met de datum, tijd en locatie van de speeddatesessie.

😍 Hey! Onze eerste date was echt tof, ik zou u graag nog eens willen zien

Hi! Ik u ook!😍

Super, zullen we morgen samen op restaurant gaan?

Ja graag!😁

Matches made on B-LOVED.BE

Wesley

Dankzij deze toppers mijn vriendin leren kennen. Ga zo door!

Brussel

Geplaatst op: 15-03-2023

Hans & Mirjam

Nadat we onze eerste date hadden gehad, wisten we het zeker: wij willen elkaar nog eens zien! Hierna volgden meer leuke dates, en nu drie jaar later zijn we nog altijd helemaal gelukkig samen! Danku B-Loved voor de introductie, we hadden geen beter relatiebureau kunnen kiezen!

Turnhout

Geplaatst op: 09-05-2023

Amy

B-Loved heeft mijn zelfvertrouwen met daten echt een boost gegeven! Ik durf nu sneller op een leuke dame af te stappen en heb al meerdere leuke dates gehad!😍

Hasselt

Geplaatst op: 06-06-2023

Dirk

Ik vond steeds maar geen leuke date in mijn regio… Tot ik B-Loved leerde kennen. Ze luisterden naar mijn wensen en vonden binnen twee weken een leuke date voor mij!

Gent

Geplaatst op: 27-07-2023