B-Loved: exclusief relatiebureau voor het hoge segment

Bent u op zoek naar die ene speciale persoon in uw leven? Staat u open voor daten? En bent u er klaar voor om uw ware liefde te vinden? Schrijf u dan in bij B-Loved! Hét relatiebureau mannen en vrouwen die op zoek zijn naar hun ideale match.

Wenst u teruggebeld te worden voor meer informatie over onze service en mogelijke formules?

Waarom inschrijven bij B-Loved?

Inschrijven bij B-Loved heeft verschillende voordelen:

  • Vooraf een vrijblijvende intake om kennis te maken
  • Ontmoet +1800 actieve leden
  • Altijd 100% garantie op een date bij een betaald pakket
  • U kunt zelf ook zoeken naar matches
  • Koppeling gebeurt altijd op basis van persoonlijke interesses & overeenkomsten

Plan een vrijblijvende intake met onze consulenten in. Samen bespreken we de mogelijkheden en uw wensen.

Gratis vrijblijvende intake inplannen?

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA. Het Google privacybeleid en voorwaarden zijn van toepassing.


Vind uw lovematch met B-Loved

We kunnen sneller dan ooit connectie met iemand maken. Via social media en datingapps komt u al binnen enkele seconden in contact met mensen in uw regio en ook speeddaten blijft populair. Toch is het vinden van de perfecte match niet altijd eenvoudig. Even naar rechts swipen staat namelijk niet garant voor een klik op persoonlijk vlak. En speeddaten is een goede manier om iemand snel te leren kennen, maar hoe weet u nu of een potentiële kandidaat ook voor een serieuze relatie een goede match is? B-Loved helpt u hiermee! U kunt zich eenvoudig online inschrijven bij ons relatiebureau voor persoonlijke relatiebemiddeling. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om uw ideale liefdesmatch voor u te vinden.

Zo werken wij

Als u zich inschrijft op B-Loved heeft u keuze uit vier soorten pakketten. U kunt kiezen voor een gratis account , of een brons-, zilver- of goudpakket. Dit is een pakket dat u eenmalig afsluit voor het vinden van uw liefdesmatch. Afhankelijk van uw keuze brengen wij u in contact met een, twee, drie of meer kandidaten die passen bij uw interesses en voorkeuren. Vervolgens kunt u beslissen met wie u op date wilt gaan. Is de klik er tijdens de date en is deze klik ook wederzijds? Dan kunt u afspreken voor een volgende date en wie weet… Heeft u mogelijk uw ware liefde gevonden! Uiteraard staan uw belangen altijd centraal bij ons en we koppelen u alleen aan profielen die echt bij u passen.

Datingbureau en relatiebemiddelaar voor hoger opgeleiden

Als exclusief datingbureau en relatiebemiddelingsbureau voor hoger opgeleiden zijn we gespecialiseerd in het samenbrengen van gelijkgestemden. Hierbij letten we zowel op de ‘klik’ als op persoonlijke interesses, achtergrond, wensen en doelen van onze kandidaten. Zo vinden we matches die écht bij u passen. Omdat we een relatiebureau voor hoger opgeleiden zijn, kunnen we u snel in contact brengen met kandidaten met dezelfde interesses. Uiteraard bent u altijd vrij in het wel of niet accepteren van een date. Wij zorgen voor de connectie en u bepaalt met wie u wilt daten.

😍 Hey! Onze eerste date was echt tof, ik zou u graag nog eens willen zien

Hi! Ik u ook!😍

Super, zullen we morgen samen op restaurant gaan?

Ja graag!😁

Matches made on B-LOVED.BE

R&K

Beste Erik & Ina, graag zet ik jullie even in de bloemetjes, immers hebben jullie ons supergelukkig gemaakt. Jullie hebben echt goed naar ons geluisterd en ons verhaal, onze wensen en bekommernissen goed begrepen.

We zitten volledig op dezelfde golflengte en zijn smoorverliefd op elkaar. 1000x dank voor jullie inzet en goede opvolging.

Antwerpen

Geplaatst op: 22-12-2023

Dirk

Ik vond steeds maar geen leuke date in mijn regio… Tot ik B-Loved leerde kennen. Ze luisterden naar mijn wensen en vonden binnen twee weken een leuke date voor mij!

Gent

Geplaatst op: 27-07-2023

Amy

B-Loved heeft mijn zelfvertrouwen met daten echt een boost gegeven! Ik durf nu sneller op een leuke dame af te stappen en heb al meerdere leuke dates gehad!😍

Hasselt

Geplaatst op: 06-06-2023

Hans & Mirjam

Nadat we onze eerste date hadden gehad, wisten we het zeker: wij willen elkaar nog eens zien! Hierna volgden meer leuke dates, en nu drie jaar later zijn we nog altijd helemaal gelukkig samen! Danku B-Loved voor de introductie, we hadden geen beter relatiebureau kunnen kiezen!

Turnhout

Geplaatst op: 09-05-2023

Daten met een anoniem profiel

Omdat wij het belangrijk vinden dat u zowel op romantisch als intellectueel vlak goed klikt, krijgt u altijd anonieme profielen van kandidaten te zien. U ziet dus niet de foto van degene met wie u op date gaat, maar wel wat iemands interesses zijn, hobbies en in welke regio iemand woonachtig is. Op basis daarvan kunt u vervolgens beslissen of u met iemand op date wilt gaan. Heeft u toch de wens om uw date te zien voordat u afspreekt? Dan kunnen we dit in overleg voor u regelen. We vragen dan toestemming aan de kandidaat om zijn of haar profielfoto te delen. Indien we toestemming krijgen, delen wij de kandidaatfoto met u en met uw toestemming ook uw profielfoto met de kandidaat. Zo kunt u beiden zien of u zich ook qua uiterlijk tot elkaar aangetrokken voelt.

 

Dating voor hoger opgeleiden via ons relatiebureau: wat zijn de kosten?

Voor succesvolle dating en het koppelen van mensen zijn wij hét bureau in België. Wilt u zich inschrijven voor ons datingbureau en bent u benieuwd naar de kosten? Ons relatiebureau biedt pakketten voor zeer schappelijke prijzen aan. Het is ook mogelijk om een gratis account bij ons af te sluiten. Wat we echter vaak als feedback van onze klanten krijgen is dat de kosten voor relatiebemiddeling in het niet vallen ten opzichte van het geluk en de liefde die ze gevonden hebben door onze relatiebemiddeling. Het loont zich dus zeker om ook eens te kijken naar onze betaalde pakketten. Bekijk hier onze prijzen en pakketten.

Beste relatiebemiddelingsbureau voor veilig en vertrouwd daten

Voor betrouwbare relatiebemiddeling kunt u zich inschrijven bij B-Loved: het beste relatiebureau om uw soulmate te vinden. Wellicht heeft u gezocht naar betrouwbare relatiebureaus omdat online daten u in het verleden niets opleverde. Of mogelijk vindt u het daten op zich spannend en wilt u liefst direct aan een goede match gekoppeld worden. Wat uw situatie ook is: voor iedere relatie treden wij graag als bemiddelaar voor u op. Wij zorgen ervoor dat u veilig en vertrouwd kunt daten met de kandidaten van uw keuze. Dus ga het avontuur aan, ontmoet leuke singles in uw buurt en zet uw eerste stap naar uw ware liefde!